اخترشناسان یک "دوتایی بیوه سیاه" را کشف کردند - یک ستاره نوترونی که به سرعت در حال چرخش است که در حال چرخش است و به آرامی یک ستاره همراه کوچکتر را مصرف می کند. این جفت که ZTF J1406+1222 نام دارد، کوتاه ترین دوره مداری شناسایی شده را دارد و از این نظر منحصر به فرد است که به نظر می رسد میزبان ستاره سومی است که هر 10000 سال یک بار به دور دو ستاره درونی می چرخد.
منبع : موسسه تکنولوژی ماساچوست
ستاره شناسان گنجینه ای از سیاهچاله های عظیم را در کهکشان های کوتوله پیدا کرده اند که قبلا نادیده گرفته شده بود. سیاهچالههای تازه کشفشده، نگاهی اجمالی به داستان زندگی سیاهچاله عظیم در مرکز کهکشان راه شیری ما دارند.
دانشمندان نوع کاملا جدیدی از موج مغناطیسی را شناسایی کرده اند که هر هفت سال یکبار از هسته بیرونی زمین عبور می کند و قدرت میدان مغناطیسی سیاره ما را در این فرآیند منحرف می کند. محققان نوشتند که این امواج - امواج مغناطیسی کوریولیس (Magneto-Coriolis) نامیده می شوند زیرا در امتداد محور چرخش زمین بر اساس اثر کوریولیس حرکت می کنند - از شرق به غرب در ستون های بلندی می خزند که می توانند تا 930 مایل (1500 کیلومتر) در سال را طی کنند.
در مقاله ای در 21 مارس در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences. این تیم با استفاده از ناوگان ماهوارههای آژانس فضایی اروپا (ESA)، امواج مرموز را به بیرونیترین لایه هسته بیرونی مایع زمین، درست در جایی که این لایه با گوشته سنگی برخورد میکند - تقریباً 1800 مایل (2900 کیلومتر) زیر سطح سیاره، مشخص کرد.